Balíčky odesíláme pravidelně, a to minimálně 3x týdně. | MÁME NOVOU PRODEJNU! Navštivte nás ve Fulneku na náměstí. | 1. a 8. května máme zavřeno. Balíčky odešleme ve čtvrtek.

MiDeer, hračky, které potěší děti i rodiče

Oh, MiDeer! lákalo mne zvolat po prvním seznámení se s novou značkou. Bez nadsázky. Svým mottem "Dobrá hračka je umění" se firma opravdu řídí.

Vybrali jsme si k vyzkoušení několikery kartonové puzzle, promítací pohádky v baterce, hru Člověče, nezlob se v originálním provedení, spirograf, magnetickou mapu světa, tvořivé sady se znovu použitelnými nálepkami, vyškrabávací obrázky a sady origami a také plánovací kalendář pro děti. V dalším kole jsme přidávali mozaikovou stavebnici, magnetické tabulky, pexesa, domina a další společenské hry. A mohu říci jediné - ani s jednou věcí jsme zatím nešlápli vedle. Hračky jsou kvalitně zpracované a výrobce vybírá nádherné ilustrace, takže potěší nejen děti, ale také oko umělecky založeného rodiče.

Hledáte-li pro děti vzdělávací hračky, které mají něco více, určitě byste značku MiDeer neměli minout. Výběr stále rozšiřujeme a už se nemůžu dočkat, co nového pro vás připravíme na další rok. Buďte při tom s námi.