Balíčky odesíláme pravidelně, a to minimálně 3x týdně. | MÁME NOVOU PRODEJNU! Navštivte nás ve Fulneku na náměstí. | 1. a 8. května máme zavřeno. Balíčky odešleme ve čtvrtek.

Látkové knihy a hračky do vody Lilliputiens

Textilní knihy podporující jemnou motoriku a zvídavost našich nejmenších dětí jsem vyhlížela již nějakou dobu. V Česku se zakázkovou výrobou tzv. quiet book zabývá pár šikovných podnikatelek, kterým moc fandím, většinou se však zaměřují na šití personalizovaných knih. Podle návodů lze knížku vyrobit i svépomocí a palec nahoru všem, kteří se této mravenčí práce zhostí a dokončí ji. Nemáte-li však čas, necítíte se dostatečně zdatní nebo prostě potřebujete dárek pro dítě kolem 1 roku rychleji, je dobré mít se na koho obrátit. :) Proto, když jsme objevili a hlavně osahali a prozkoumali látkové knihy od belgické firmy Lilliputiens, moc jsme neváhali. Tady prostě nebylo o čem! Přinášíme tak krásně propracované a cenově dostupné tiché knihy s několika motivy a v různých velikostech. 

Dalšími novinkami jsou hračky do vody od stejné firmy - kouzelné knížky odhalí svá tajemství až v teplé vodě ve vaně, neoprenové hračky zabaví při koupání a nehrozí zranění. Objevte je také.