Balíčky odesíláme pravidelně, a to minimálně 3x týdně. | MÁME NOVOU PRODEJNU! Navštivte nás ve Fulneku na náměstí. | 1. a 8. května máme zavřeno. Balíčky odešleme ve čtvrtek.

Pexetrio - didaktická hra podobná pexesu

Pexeso se dvěma stejnými obrázky je pro mimina, s většími si užijete Pexetrio? :-P Znáte tyto tematické sady trojic kartiček? Zahrajete s nimi nejen pexeso, loto či pexetrio, ale navíc jsou svými obrázky vhodné i pro rozvíjení znalostí o světě nebo pro logopedická cvičení. Ba co více, Pexetria jsou navržena a vyrobena v Česku! Stojí za nimi rodinná firma Betexa.

Pro menší děti jsou vhodné sady s medvídkem Baribalem a pohádkové Pexetrio. Malé techniky potěší vlaky, povolání, záchranáři nebo dopravní prostředky. Prozkoumejte svět, Evropu i české památky a naučte se abecedu hravou formou. Malí přírodozpytci ocení sady s květinami, stromy, houbami a zvířaty ze statku i volné přírody a peckou je pak Multitrio, velká krabice plná her s motivy lesa.

Pexetria již vychází řadu let a jsou ověřená mnoha spokojenými majiteli. Na trhu naleznete starší verze v obdélníkových krabičkách či novější ve čtvercových. Co se týče obsahu, tam nesáhnete vedle u žádné, stačí si vybrat ze široké škály témat podle věku a zájmu. Pexetria jsou perfektní jak pro domácí pohodičku, tak pro kolektivy, a to právě díky šíři témat.

>>>PEXETRIO<<<