Balíčky odesíláme pravidelně, a to minimálně 3x týdně. | MÁME NOVOU PRODEJNU! Navštivte nás ve Fulneku na náměstí.

Nejoblíbenější hračky roku 2019

V roce 2019 vás, stejně jako v tom předchozím, nejvíce zaujaly hry a hračky pro nejmenší, které mají nejčastěji multifunkční charakter. Ve vedoucí trojici nejprodávanějších her a hraček se skví náš Emušák Ferda (Scio), sada pro rozvoj emoční inteligence s mazlivými plyšáky a knihou pohádek, aktivit, rad a typů, jak na emoce. Stále populárnější je také hra Hmatej a najdi, kyblíček plný dřevěných hmatových prvků, kterým zabavíte jak batolata již od 2 let, tak starší děti a rodiče - prostě spojuje generace, jak to umí jen málokterá hra. A snad každý dítko v republice začíná s naší jedničkou, kulatou první pastelkou, která dělá radost dětem, jež ještě neudrží v ručce klasickou tužku, ale už je baví za sebou zanechávat viditelnou barevnou stopu. :)

Po stálicích v oblíbenosti zde máme také několik skokanů z řad loňských novinek: Foukací lokomotiva je ideální drobnost pro předškolní děti, lze si s ní jen tak hrát, ale zároveň se jedná o užitečnou pomůcku při dechových i logopedických cvičeních. Pohádkové baterky s krásnými obrázky jsou prostě kouzelné a baví před spaním či za dlouhých zimních večerů malé i velké. Pestrá motorická duha tříbí fantazii i orientaci v prostoru a hra s ní staví na montessori principech. A konečně závěr roku ovládly trendy - dřevěné pastelové hračky.

Mezi předvánočními novinkami se objevily i další parádní hračky, které jsme si hned oblíbili. Koncem roku se shop rozrostl o značky Cubika a Puzzlika využívající k výrobě materiály z ekologického zemědělství, novou značku designových hraček MiDeer a látkové a vodní hračky od Lilliputiens. Peckou je uvedení již třetího dílu pohádek z Emušákova s opičkou Pájou, v jejíž rodině dojde k překotné změně - totiž k narození sourozence. Nahlédněte do knihy, stáhněte se pohádku zdarma.

Nesmírně nás těší, že vám můžeme nabídnout kvalitní výběr těch nejlepších hraček na českém trhu. Jsme rádi, že oceňujete naši cestu "méně je někdy více" - neboť při výběru novinek zohledňujeme hlavně kvalitu a vzdělávací potenciál. Dále u nás často ceníte rychlost zpracování objednávek, kvalitní komunikaci a možnost zvolit z více typů dopravy včetně osobního odběru či přímého nákupu v naší kamenné prodejně.

Děkujeme, že jste s námi, a těšíme se na další krásný hravý rok!