Balíčky odesíláme pravidelně, a to minimálně 3x týdně. | MÁME NOVOU PRODEJNU! Navštivte nás ve Fulneku na náměstí. | 1. a 8. května máme zavřeno. Balíčky odešleme ve čtvrtek.

Růst společně od narození do 6 let | Online konference o tom, co nás na soužití s dětmi nejvíce pálí

Naši milí, opět vás zveme na již 6. pokračování úspěšné Mezinárodní online konference Růst společně určené pro rodiče, učitele, průvodce, či vychovatele dětí, a to již od jejich narození až do předškolních 6 let. Program je, jako ostatně vždy, bohatý na zajímavá témata a inspirující rady od předních osobností z české i světové scény, hovořících o oblastech výchovy, psychologie, Montessori, či celostního rozvoje dětí. Čeká na vás téměř 30 tuzemských i světových expertů, kteří se s vámi podělí o svoje znalosti a mnohaleté zkušenosti. Přednášky od mezinárodních řečníků budou s českými titulky.

rust spolecne jaro 2023 tit 

Výchova dětí s láskou a respektem je někdy prostě obtížná. Únava, vyčerpání, hromady povinností, termínů, vztahy... To vše zasahuje do naší psychiky a ovlivňuje, jak zvládáme náročné situace, které s dětmi zkrátka nastávají. Témata, které konference pokaždé zahrnuje, jsou komplexní, zahrnují jak přístupy k východě dětí, tak se dotýkají oblastí ovlivňujících naši duševní pohodu.

Dítě je naším nejvěrnějším zrcadlem, kde o to více platí, že spokojený rodič, spokojené dítě. Když víme, co máme dělat, dodává nám to klid. Nenechte si tentokrát opět ujít inspirativní nálož přednášek. A protože pořadatelky konference Růst společně moc dobře, vědí, jak jsme na tom my rodiče s časem, za jedno vstupné získáte celoroční přístup ke všem materiálům. Můžete si tedy přednášky poslechnout nejen v týdnu, kdy se konference koná, ale i kdykoliv jindy víckrát či kdy vás probírané téma zrovna v rámci roku nejvíce zasáhne.

rust-spolecne-program

Neposedí, neustále chce něco dělat a vám už dochází nápady?
Inspirujte se aktivitami pro rozvoj vašeho dítka v různých oblastech!

Dochází vám trpělivost, častěji zvyšujete hlas a máte pocit, že se čím dál častěji těšíte na to, až bude večer klid?
Vyzkoušejte tipy na znovuobjevení vaší energie, radosti a klidu v péči o vás i vaše nejmilovanější …

Máte už dost toho věčného vztekání, kňourání a zkoušení hranic (a vaší trpělivosti)?
Pochopte, co vaše děti doopravdy potřebují a proč na vás tak často padají tyto "emocionální bomby".

Už fakt nevíte, co s ní/m? Zlobí a neustále dělá všechno to, o čem jste si již tolikrát řekli, že to dělat nemá?
Objevte takové komunikační techniky, díky kterým vás dítě nejen uslyší, ale bude i vnímat a chápat, co a proč po něm chcete.

Unavují vás všechny ty nevyžádané a často protichůdné rady o tom, jak máte vychovávat své dítě?
Nechte se inspirovat a nalaďte se na to nejlepší uvnitř vás samotných, díky vlídným a povzbuzujícím slovům těch nejzkušenějších odborníků.

Neustále se dohadují, hašteří a perou. Cítíte se jako policajt, nebo hlídací pes?
Ukočírovat dětské konflikty mezi sourozenci, nebo spolužáky - to chce nejen komunikační dovednosti, ale i notnou dávku sebeovládání. Ukážeme vám, jak na to.

Máte strach, abyste něco nezmeškali, či dětem opravdu dali vše, co potřebují pro svůj rozvoj?
Ujistěte se a získejte tolik potřebné sebevědomí na své rodičovské cestě, díky porozumění dětskému vývoji a jeho jednotlivým fázím.

rust spolecne jaro 2023 recenze

Čeká vás:

✔️ 30 odborníků z domácí i zahraniční scény
✔️ pohodlí online prostředí
✔️ k přednáškám se v průběhu jednoho roku můžete kdykoliv vrátit
✔️ nebude chybět živý vstup s lektory
✔️ samozřejmostí jsou bonusy, dárky a rozmanité slevy od našich partnerů

Nejste si jistí? Nechcete kupovat zajíce v pytli? Chcete vědět, jakým způsobem jsou jednotlivé přednášky organizované a zda vás zaujmou? Účastněte se prvního dne zcela zdarma! K přednáškám budete mít přístup celé pondělí - 24 hodin.

rust-spolecne