Balíčky odesíláme pravidelně, a to minimálně 3x týdně. | MÁME NOVOU PRODEJNU! Navštivte nás ve Fulneku na náměstí.

Zveme vás na mezinárodní konferenci Růst společně!

Stali jsme se šťastnými partnery mezinárodní online Montessori konference Růst společně. Proběhne již 22. - 26. března 2021. Členové se budou moci těšit na (nejen) 5 dní plných inspirace, 17 nejlepších přednášek, 832 minut videí s českými titulky a hlavně na neomezený přístup k videím navždy!

rust-spolecne-2021

Jak podpořit neomezený potenciál dětství?

Dítě je nepopsaná kniha s neočekávaným potenciálem. Jediným omezením pro dítě jsou limity prostředí, ve kterém žije a tráví svůj volný čas. V každém prostředí určeném pro děti do šesti let je nejdůležitější role dospělého. Jsme to právě my, kdo musí být nejlépe připravený, abychom mohli dítěti pomoci v jeho rozvoji. Proto se na této konferenci všichni rodiče a učitelé dozví více o tom, jak připravit sebe a prostředí doma či ve školce tak, aby se z něj stala oáza klidu a bezpečí pro celistvý rozvoj dětského potenciálu. Pochopíme, jak funguje mysl dítěte a co dítě potřebuje v jednotlivých obdobích a v jakémkoliv sociálním prostředí.

Které otázky vám řečníci zodpoví:
  • Jak nejlépe podpořit dítě v jeho rozvoji?
  • Jak využít jeho obrovský potenciál?
  • Jak připravit prostředí doma, nebo ve třídě?
  • Jak připravit nás samotné, abychom byli trpěliví a laskaví?
  • Jaké aktivity dítěti nabízet? Jak vychovat nezávislé děti?
  • Jak rozvíjet hudební či výtvarný cit?
  • Jak pochopit potřeby batolat a kojenců a dosáhnout tak klidu jak doma, tak ve třídě?
  • O čem je vlastně Montessori a jak ho chápat?
  • ...a mnoho dalších.

rust-spolecne-program

Organizátoři navazují na úspěch podzimní konference a do českého prostředí přinášejí kvalitní poznatky z oblasti výchovy, psychologie a celistvého rozvoje dítěte. Vybrali 17 nejúspěšnějších přednášek z anglické konference “Childhood Potential” a otitulkovali je do češtiny. Jejich témata pokrývají období od narození, přes péči o malé děti, až po rozvoj předškoláků. 

FAQ

Pro koho je konference vhodná?

Přednášky jsou především zaměřené na věkovou kategorii 0 - 6 let. Videa budou zajímavá a přínosná jak pro učitele v mateřských školkách, tak pro rodiče, kteří chtějí více porozumět vývoji jejich dítěte v tomto věku.

Budu moci pokládat otázky?

Ano, po konferenci budete mít možnost připojit se přes platformu Zoom na online setkání s Montessori průvodkyněmi pro věk 0-3 a 3-6, kde budete mít možnost pokládat otázky týkající se Montessori vzdělávání.

Mohu se na přednášky podívat i zpětně?

Součástí balíčku je 17 přednášek světově uznávaných Montessori lektorů. Přednášky jsou v angličtině, s českými titulky. Přístup členské sekci vám zůstane na neomezenou dobu. Videa můžete sledovat kdykoliv a kdekoliv, stačí jen být online.

Bonusy, slevy a dárečky - budou? :)

Organizátoři oslovili několik partnerů (včetně nás :-)), od kterých získáte zajímavé slevy a bonusy.

rust-spolecne