Balíčky odesíláme pravidelně, a to minimálně 3x týdně. | MÁME NOVOU PRODEJNU! Navštivte nás ve Fulneku na náměstí. | 1. a 8. května máme zavřeno. Balíčky odešleme ve čtvrtek.

Růst společně s dítětem do tří let | Konference startuje již 17. října

Rok se s rokem sešel a opět vás zvu na skvělou konferenci Růst společně! Tu jarní jsme si tentokráte museli nechat ujít - přišlo mezi nás předčasně miminko a nezbýval čas ani prostor. O to více mi osobně nyní přijde vhod skvělé téma podzimního, již 5 pokračování, a to Jak využít potenciálu prvních tří let života dítěte? Máte také malé děťátko? Pak by témata mohla být super i pro vás!

hrackyvzdelavacky rustspolecne podzim22

V nabídce je množství přednášek zaměřených přímo na děti od narození do 3 let věku, tématicky namátkou:

  • Jak zvládnout první dny s miminkem v domácím prostředí bez pocitů zoufalství?
  • Pořád ještě nosí plenky?! Jak naučit dítě na nočník v ten správný čas, s laskavostí a trpělivostí?
  • Už zase zlobí! Jak připravit prostředí pro batole tak, aby nebylo ani přestimulované, a ani se doma nenudilo?
  • Už jsou opět v sobě! Proč ho nenechá být? Jak na sourozeneckou rivalitu?
  • Jaké jsou nejčastější chyby ve stravování batolat a nejrozšířenější zlozvyky u jídelního stolu?
  • Jak dát dítěti svobodu a zároveň nastavit takové hranice, které mu dodají pocit bezpečí a jistoty?

rust-spolecne-program

S příchodem miminka by to ale nemělo zůstat jen u zájmu o něj, byť je nad slunce jasné, že jde o velkou změnu a bude na dlouhou dobu tím hlavní ve vašem životě. Jak nezapomenout na sebe a vnímat i své potřeby? Jak se vymanit z mýtu dokonalé ženy? Jak nezapomenout a neupozadit náš partnerský život? I o tom budou přednášky, které osobně velmi vítám. Přináší témata, která jsou důležitá stejně, jako ta "dětská", a přesto často opomíjená. Pro dítě i pro vás je důležitá i vaše osobní i rodinná pohoda.

Na co se tedy můžete za své vstupné těšit?

✔️ 27 video-přednášek českých i světových odborníků
✔️ pohodlí online prostředí
✔️ brožurka s klíčovými myšlenkami ke stažení 
✔️ MP3 formáty z přednášek ke stažení
✔️ neomezený přístup na období celého 1 roku
✔️ živý vstup s lektory
✔️ a samozřejmě bonusy, dárky a slevy od našich partnerů (včetně nás :-))

hrackyvzdelavacky rustspolecne podzim22 1

Čeká nás zkrátka bohatý program plný zajímavých témata a inspirujících rad od předních osobností z české i světové scény z oblastí výchovy, psychologie, Montessori, či celostního rozvoje dětí. Více jak 20 tuzemských i světových expertů, kteří se s vámi podělí o svoje znalosti a mnohaleté zkušenosti. Přednášky od mezinárodních řečníků budou s českými titulky.

Zakoupením vstupenky na konferenci Růst společně získávají účastníci neomezený přístup k videím po celý 1 rok, mohou se tak k přednáškám opakovaně vracet - když bude chvíle času nebo až prostě dojdete do bodu, kdy se vás týma bude osobně týkat. Do 9. října navíc za akční cenu (pro školy je k dispozici výhodný balíček). Část výtěžku putuje na dobročinné projekty. Prostě jedno pozitivum za druhým. :) Tak co, půjdete do toho (opět) s námi?

rust-spolecne