Balíčky odesíláme pravidelně, a to minimálně 3x týdně. | MÁME NOVOU PRODEJNU! Navštivte nás ve Fulneku na náměstí.

NOVINKY: Máme obchůdek! Přivítáme Vás ve Fulneku

Máme skvělou zprávu - otevřeli jsme pro Vás obchůdek s nabídkou těch nejlepších hraček a her přímo na náměstí ve Fulneku! Přijďte si vybrat vzdělávací a didaktické hračky, kreativní pomůcky i sety, netradiční stavebnice, společenské hry či knížky pro děti osobně přímo do naší prodejny Hračky vzdělávačky. Ochotný personál vám rád poradí s dárečky přímo na míru vašim potřebám.

titulka

Již od prosince loňského roku se opět potkáváme i offline v našem hračkářském obchůdku na náměstí Komenského ve Fulneku. Myslím, že není lepšího místa pro hračky vzdělávačky, než ve městě otce myšlenky "škola hrou" Jana Ámose Komenského. Ten prožil ve Fulneku svá nejkrásnější léta a učil-provázel zde děti v duchu svých zásad. Nyní můžeme ve městě navštívit jak Žákovský háj, krásné místo poblíž zámku v přírodě kopců nad Fulnekem, tak zrekonstruované muzeum "Svět Komenského Fulnek" plné interaktivních prvků a her pro děti. Moc doporučujeme jej navštívit, až se třeba za námi vydáte. :) Nicméně okolí toho nabízí ještě mnohem mnohem více.

Reel byl zveřejněn 19. prosinec 2023_qrobchod zvenkuReel byl zveřejněn 12. prosinec 2023_qr

Mrkněte se, jak se k nám dostanete a jak to u nás vypadá! | Prodejna Hračky vzdělávačky

Někteří z vás nás znají ještě z Prahy, kde jsme před 10 lety začínali. Náš obchůdek vznikl jako místo k setkávání lidí nad dobrou kávou a hračkami, které děti skutečně rozvíjí. Fungovali jsme jako poradna i prodejna pro rodiče či pedagogy, kteří hledali mezi hračkami přidanou hodnotu. Coby speciálka na skutečně rozvojové hračky jsme byli na trhu mezi prvními. Náš obchůdek byl otevřen až do roku 2020 téměř nepřetržitě a byť jsme sidlili v patře, lidé k nám i přesto rádi zavítali, aby si v klidu a s dobrou radou vybrali to nejlepší pro své děti.

Pandemie nás sice na nějakou dobu utlumila v osobním kontaktu, naštěstí ale byl už tehdy naším hlavním prodejním kanálem online prostor, a tak jsme bez větších potíží přežili a přinášíme vám to nejlepší i nadále. Byť konkurence za ty roky přibylo, stále se držíme našich zásad a nabízíme to nejlepší pro děti na českém trhu s důrazem na kvalitní zpracování, nezávadnost a vzdělávací potenciál. Pracovali jsme v oblasti vzdělávání, ve vědě, v IT a nejen ve volném čase, ale i pracovně jsme se vždy rádi věnovali ušlechnilé až "nerdské" zábavě, tedy hraní všelijakých, zejména složitějších společenských her. S příchodem dětí do našeho života dostalo naše podnikání další rozměr, už nevyužíváme k testování jen ty cizí, ale i vlastní. :)

obrint2 obrint1 obr3 

Přijďte se k nám podívat a vybrat si něco hezkého! | Prodejna Hračky vzdělávačky

To všechno tvořilo nás a směřovalo náš e-shopu a obchůdek dále. V roce 2022 jsme Hračky vzdělávačky přestěhovali z Prahy do moravskoslezského Fulneku. První rok jsme fungovali ve starém průmyslovém prostoru bývalé věhlasné textilky Retex. Po roce se ale objevil prostor přímo na krásném náměstí, kterému jsme nakonec prostě nemohli odolat.

A tak jsme tady, v obchůdku v samém srdci malebného městečka. Otevřeli jsme naše brány před Vánoci a setkali se od té doby s mnohými z vás. Často to byla setkání po letech! Jsme nabuzení energií a dobrou náladou, kterou nám vaše návštěvy, ohlasy a přízeň přinášejí. Těšíme se z toho, že jsme mohli do oblasti s přeci jen trochu horší vybaveností přinést něco, co zde chybělo. Děkujeme za každou návštěvu a jsme připravení vám dělat radost i nadále! 

Už jste u nás byli? Budeme moc rádi za vaše hodnocení našich služeb! KLIK>>> Hračky vzdělávačky na Firmy.cz

Tak až budete hledat perfektní dětskou hračku s přesahem, společenskou hru pro rodinu či kámoše, velký či malý dáreček pro batolátko, vybavení do školní třídy či družinky, ceny do soutěží a tombol... nezapomeňte se u nás zastavit, moc se těšíme!

Linda, Tina a Lukáš za tým Hračky vzdělávačky

INFO k nákupu v obchodě:

  • 📍Fulnek - nám. Komenského 74 (u podloubí s bankomaty), Fulnek MAPA
  •  🚌 autobusová zastávka Fulnek náměstí
  • 🚗 parkování na náměstí před prodejnou
  • 📞731 445 486, 📩 info@hrackyvzdelavacky.cz
  • 💵 platba v hotovosti, kartou nebo pomocí QR kódu