Balíčky odesíláme pravidelně, a to minimálně 3x týdně. | MÁME NOVOU PRODEJNU! Navštivte nás ve Fulneku na náměstí.

Jedinečná konference Růst společně z pohodlí domova - již od 11. října!

S radostí vás opět zveme na online konferenci Růst společně pro rodiče a učitele, která bude probíhat od 11. - 15. října 2021. Členové se mohou těšit na 5 dní plných inspirace, 24 přednášek a rozhovorů - tj. 24 hodin videí se zahraničními i českými hosty - a na neomezený přístup k jedinečným videím navždy! Rozhovory a přednášky vám dodají inspiraci a sílu pro další práci s dětmi.

RS-P21 obecny vizual (1160 x 441 px)

Milí rodiče, učitelé, odborníci a všichni, kdo se aktivně zajímáte o výchovu dětí předškolního věku, spolu s organizátory vás zveme na třetí online konferenci Růst společně plnou inspirativních rozhovorů a přednášek českých i světových kapacit. Tentokrát se zahraničními i českými lektory a na téma: „Jak podpořit neomezený potenciál dětství?". Do 3. října můžete vstup na konferenci a neomezený přístup k videím navíc zakoupit za zvýhodněnou cenu a mezi bonusy vás čekají příjemné dárečky od partnerů včetně nás. :-)

Na co se můžete těšit:

  • 24 přednášek a rozhovorů od vynikajících lektorů ze všech koutů světa
  • 24 hodin inspirace a obsahu, který vás posune na vaší pedagogické či rodičovské cestě
  • Přednášky jsou zaměřené na děti od miminek po předškoláky
  • Rozličná a aktuální témata pokrývají vše od výchovy a komunikace, přes emoční inteligenci, či hledání talentu, až po nastavení rovnováhy mezi offline a online světem dětí.
  • Během konference se budete moct lektorů ptát na to, co vás zajímá!
  • Přístup vám zůstane na neomezenou dobu i po skončení programu.
  • Vše je online - videa můžete sledovat kdykoliv, kdekoliv a na jakémkoliv vašem zařízení s přístupem na internet

rust-spolecne-program

Organizátorky pro vás připravily překlady 7 nejzajímavějších přednášek z úspěšné mezinárodní konference Childhood Potential. Na základě vašich podnětů navíc oslovily i české osobnosti, které mají k tématu výchovy a rozvoje dětí hodně co říci. Mezi řečníky se tak objeví například Veronika Hurdová, Jan Mühlfeit, dr. Lidmila Pekařová a další. Nenechte si ujít jedinečnou možnost s českými řečníky diskutovat a k videím se moci vracet, kdykoliv budete mít pocit, že to vaše role rodiče či pedagoga zrovna potřebuje. Vše online z pohodlí, kterému dáváme přednost. 

   

Čeká na vás pestrá nabídka témat od zahraničních i českých řečníků! | Růst společně podzim 2021

Stále si nejste jisti, jestli je konference to pravé pro vás? Organizátorky připravily skvělou Ochutnávku. Zcela zdarma zjistíte, jakým způsobem jsou jednotlivé přednášky organizované a zda vás zaujmou. Zaregistrujte se a podívejte se na krátké ochutnávky z pěti přednášek, ať víte, do čeho jdete. 

rust-spolecne

V každém prostředí určeném pro děti do šesti let je nejdůležitější role dospělého. Jsme to právě my, kdo musí být nejlépe připravený, abychom mohli dítěti pomoci v jeho rozvoji. Proto se na této konferenci všichni rodiče a učitelé dozví více o tom, jak připravit sebe a prostředí doma či ve školce tak, aby se z něj stala oáza klidu a bezpečí pro celistvý rozvoj dětského potenciálu. Pochopíme, jak funguje mysl dítěte a co dítě potřebuje v jednotlivých obdobích a v jakémkoliv sociálním prostředí.

Na jaké otázky se témata zaměřují?

  • Jaká jsou specifika výchovy kluků a jak k nim co nejlépe přistupovat?
  • Jakých chyb se vyvarovat ve výchově dětí do 7 let a co dělat lépe?
  • Lze přistupovat k disciplíně s respektem a vlídností?
  • Proč je tak důležité vybudovat pevnou vazbu k dítěti v prvních 3 letech života?
  • Jak změnit nastavení mysli při výchově dětí se speciálními potřebami nebo ADHD?
  • Jak rozvíjet sluchové vnímání u dětí tak, aby byly dobře připravené na čtení a psaní?
  • Jak nastavit rovnováhu mezi offline a online světem našich dětí?
  • Jak skrze emoční inteligenci zlepšit fungování našich dětí na všech frontách?

   

Ohlasy na jarní konferenci byly skvělé a motivovaly organizátorky při přípravě pokračování. | Růst společně podzim 2021

V čem je konference jedinečná?

Špičkoví čeští a světoví odborníci s mnohaletými zkušenostmi ve svých oborech. Získáte tak znalosti a know-how od těch nejpovolanějších. Nejpalčivější témata, která řeší téměř každý učitel nebo rodič. Rozhovory a přednášky vám dodají inspiraci a sílu pro další práci s dětmi! Neomezený přístup - koupí vstupenky získáváte časově neomezený přístup ke všem videím navždy. Online prostředí je pohodlné, nemusíte nikam jezdit, ani být nikde na čas. Přednášky si pustíte, kdy a kde vám to bude nejlépe vyhovovat. Přestože budete v bezpečí doma na gauči, můžete zhlédnout přednášky od lektorů z celého světa. V sekci bonusy najde každý z účastníků slevy a dárečky od partnerů konference, mezi kterými jsme i my! Sleva na vánoční nákup vzdělávaček se hodí, co říkáte? :)

Přihlásit se můžete jako jednotlivec i jako skupina (tento vstup je výhodný pro školy). Věříme, že si stejně jako my nenecháte konfereci Růst společně ujít! Do 3. října navíc můžete využít zvýhodněné ceny vstupného.

rust-spolecne