Balíčky odesíláme pravidelně, a to minimálně 3x týdně. | MÁME NOVOU PRODEJNU! Navštivte nás ve Fulneku na náměstí.

Hodnocení obchodu

5,0 980 hodnocení
5
959x
4
13x
3
4x
2
1x
1
3x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 3.1.2017
+ Měli zboží, které jsem sháněla
+ možnost osobního vyzvednutí v Praze

Bezproblémový rychlý nákup
Avatar autora (Administrátor) 5.1.2023
Děkujeme za hodnocení, rádi vás opět uvidíme. Linda
Avatar autora | 30.12.2016
+ takové produkty jsem nikde v e-shopu s hračkama nenašla, mám namysli ty velké e-shopy.
+ -měla jsem za úkol najít stejné puzzle jaké dostali ve školce a nejlepší cena byla tady
+ - věci, které došly byly v dobré kvalitě a dřevěné. Na což si potrpíme, protože ty papírové jsou hned pomačkané, potrhané.
- ještě bych si představovala širší nabídku a lepší propracovanost e-shopu, ale to už je maličkost.

Doporučuji nakoupit, samozřejmě jsem nakupovala dárky na poslední chvíli, v noci jsem je vybírala a paní z e-shopu byla tak hodná a volala mi na druhý den, že jsem si objednala dvě stejné věci, takže naprostá spokojenost za upozornění.
Avatar autora (Administrátor) 5.1.2023
Moc děkuji za krásné hodnocení, těší mě, že jsem mohla pomoci i v tak napjatém období. :) Sortiment stále rozšiřujeme, avšak s velkým důrazem na kvalitu a vzdělávací potenciál, což vyžaduje více času. Budete-li opět hledat něco konkrétního i nekonkrétního, klidně napište, zavolejte, rádi vám poradíme přesně na míru či navedeme správným směrem. Linda
Avatar autora | 29.12.2016
+ Netradiční kreativní hračky.
+ Hračky s nápadem.
+ Podrobné vysvětlení her pod zbožím + doplňkové fotografie.

Obchod mohu maximálně doporučit, rychlé dodání. Zboží netradiční, kreativní hračky. Možnost výběru přepravce.
Avatar autora (Administrátor) 5.1.2023
Děkujeme, jsem ráda, že jsem spokojená. Linda
Avatar autora | 26.12.2016
+ Dobra dostupnost,ochotny personal,siroka nabidka
- Je v patre.

Rozhodne doporucuji.
Avatar autora (Administrátor) 5.1.2023
Děkuji, cením si vašeho hodnocení. :) Linda
Avatar autora | 11.12.2016
- Za tuto vlast obchodník příliš nemůže - Výběr dorucovacich partnerů, ČP a Geis bohužel dle dlouhodobých zkušenosti patří mezi značně problémové a to nejen v období Vánoc. Balíček byl zaslán službou balík do ruky ČP, dle podmínek by měl takový balíček být doručen D+1 což rozhodně nebyl. Pošta jej ani na první pokus nedoručila přesto, že jsem byla doma a ještě poslala komentář, ze příjemce nezastizen. Po stížnosti naštěstí na druhy pokus vše klapalo.

Skvělý sortiment nevšedních a neokoukanych hraček, odporem atd. Praktické filtrování produktů. Určitě příště rada zase obchod využiji.
Avatar autora (Administrátor) 5.1.2023
Zatímco u kurýrních služeb jde při problémech zpravidla o chyby jednotlivce a bohužel se vyskytují u všech dostupných dopravců tak nějak nastejno, u České pošty jde o problém v systému samotném (plánovaná stávka je bohužel jen dalším důkazem těchto potíží). Avšak jelikož velké procento zákazníků Českou poštu stále přednostně využívá, nemůžeme si dovolit ji z naší nabídky dopravců vypustit, nicméně pokud je to možné, doporučujeme zákazníkům tuto možnost dobře zvážit. Děkujeme za váš přesto vlídný komentář a budeme se těšit na další on-line setkání. :)
Avatar autora | 10.12.2016
+ -dobrý výběr
+ -odeběr uloženka
+ -přehlednost

vše bylo super doporučuji, zajímavý sortiment hraček s možností rozvoje. děkuji
Avatar autora (Administrátor) 5.1.2023
I my děkujeme - za milá slova! :) Linda
Avatar autora | 9.12.2016
+ Ten den,kdy jsem zboží objenal,jsem si ho vyzvedl.

Avatar autora (Administrátor) 5.1.2023
Dobrý den, děkujeme za hodnocení. Zboží skladem je v otevíracích hodinách prakticky ihned k dispozici, jsem ráda, že vás to potěšilo. :) Linda
Avatar autora | 1.12.2016
+ Rychlost dodání
+ Možnost platby kartou
+ Velký výběr zboží

Avatar autora (Administrátor) 5.1.2023
Jsem ráda, že jste u nás byla spokojená, děkujeme za hodnocení. Linda
Avatar autora | 24.11.2016
Naprostá spokojenost, při vyzvednutí objednávky jsem na místě ještě koupila další věc. Slečna byla milá a ochotná. Zboží je kvalitní. Opravdu doporučuji.
Avatar autora (Administrátor) 5.1.2023
Také děkuji za milou návštěvu a budu se těšit zase někdy příště. :) Linda
Avatar autora | 11.9.2016
obchod doporučuji
Avatar autora (Administrátor) 5.1.2023
Moc děkujeme. Linda
Avatar autora | 27.7.2016
+ Hračky, které doporučují pedagogičtí pracovníci.

Velmi pěkné zboží pro pozitivní rozvoj dítěte.
Avatar autora (Administrátor) 5.1.2023
Děkujeme za hodnocení, věřím, že i obdarovaní byli spokojení. Linda
Avatar autora | 26.4.2016
+ Velky vyber, prehlednost, spolehlivost
- Zadne

Rychlost, spolehlivost
Avatar autora | 2.4.2016
+ výborná a velmi rychlá komunikace

Určitě doporučuji!
Avatar autora | 26.2.2016
+ rychlost, ochota

Avatar autora | 20.2.2016
+ co jsem chtel, to meli skladem

Avatar autora | 12.2.2016
+ Velký výběr vtipných a vzdělávacích her
+ Možnost doručení před Geis (spolehlivější než Česká pošta)
- Nápadník od Scio není příliš nápaditý, děti již bez něj na nápady přišly samy

Doporučuji
Avatar autora | 26.1.2016
+ informovanost výběr hraček
- nejsou

dobrý nápad pro děti i rodiče
Avatar autora | 4.1.2016
+ produkty, které nelze koupit v kamenných obchodech

pěkné a zajímavé hračky zkušenosti s obchodem velmi dobré jsou ochotní, příjemní a vše vyřizují obratem obchod bych doporučila
Avatar autora | 4.1.2016
+ Prodávající měl Vysokou znalost nabízených produktů. Na jakýkoliv dotaz mi pán odpověděl.

Avatar autora | 31.12.2015
+ skvělá znalost prodávaných her a perfektní komunikace
- zatím nevím o žádných

skvělý osobní přístup, dobrá znalost prodávaného zboží, perfektní komunikace - do tohoto obchodu se budu ráda vracet