Balíčky odesíláme pravidelně, a to minimálně 3x týdně. | MÁME NOVOU PRODEJNU! Navštivte nás ve Fulneku na náměstí.

VYBÍRÁME: Puzzle LEVEL UP! rostou spolu s dětmi

Nová unikátní řada puzzlí LEVEL UP! od Mideer up je navržena tak, aby dítě postupně motivovala a rozvíjela adekvátně úrovni jeho schopnosti typických pro danou věkovou skupinu. S řadou LEVEL UP! vaše dítko poroste od 2 do 7 let.

blog-mideer-levelup

Promyšlený systém je postaven na pomyslných třech PILÍŘÍCH. 

  • Počet dílků: první obrázky začínají na 2 dílcích a postupně se počet zvyšuje až na 252 dílků.
  • Složitost ilustrace: proměnou prochází komplikovanost obrázků. Z jednoduchých kreseb zvířat a věcí kolem nás, které děti objevují nejdříve dle svých zájmů, přes přírodní, městské a jiné výjevy až po nejsložitější výjevy zobrazující např. geografií světa. Postupně a přiměřeně se tak rozšiřuje rozsah dětského poznávání.
  • Výtvarné ztvárnění: konečně i styl kreseb má různě úrovně, jasně linie a velké barevné plochy pro nejmenší až po umělecky pojaté malby pro pokročilé stavitele.

blog-mideer-levelup-1 blog-mideer-levelup-2 blog-mideer-levelup-3 

Součástí každé sady je certifikát, do kterého můžete dětem potvrdit jejich schopnosti pomocí přiložených samolepek. 

Sady najdete v pevných krabičkách a dílky jsou navíc uschovány ještě v praktických samostatných sáčcích. Snadno je tak rozdělíte, popř. vezmete s sebou do kabelky pro zkrácení dlouhé chvíle na cestách.

LEVEL UP! je neotřelá, promyšlená a krásné zpracovaná řada puzzle, které rostou spolu s dětmi! Vyberte si motiv a úroveň odpovídající věku a schopnostem dítka. Pokud se puzzle jako takové u vašeho dítka ujmou, tak s touto řadou máte dárky vystarány na několik let dopředu. :-)

button