SLAVÍME 10 let! | MÁME NOVOU PRODEJNU. Navštivte nás ve Fulneku na náměstí.

Ergonomické batohy a další školní pomůcky

Přicházíme s novinou v naší nabídce - školními pomůckami české značky BAAGL. Za značkou stojí tým lidí, který miluje originální nápady, moderní design, sledují trendy a přitom také pečlivě dbají na kvalitu, ergonomii a především zdraví malých zákazníků, jak uvádí výrobce přímo ve svých propagačních materiálech. A dle zpracování tomu opravdu věříme, jinak by se mezi naše vymazlenou nabídku prostře nedostali. A na co se tedy nyní můžete těšit?

ŠKOLNÍ AKTOVKY A BATOHY VHODNÉ I NA PRÁZDNINOVÉ VÝLETY

Vybrali jsme pro vás batohy pro děti napříč školní docházkou. Zejména stojí za zmínku výběr velmi lehkých batohů pro malé školáčky, které jsou vyvinuty přesně pro jejich potřeby, ale zároveň nepřinášejí zbytečnou zátěž navíc. Setkat se tak můžete s batohy již od 650 g, popř. s aktovkami jen lehce převyšujícími jeden kilogram. Ruku v ruce jde promyšlený design, který zádům rovněž ulehčí. Batohy této značky jsou vůbec prvními batohy v našem sortimentu a velmi pečlivě jsme zkoumali každý jejich detail, abychom vám opět přinesli něco, čemu sami věříme. Doufám, že se vám rozšíření naší nabídky bude líbit.

A teď se už podíváme na jednotlivé typy batohů a aktovek a vypíchneme si jejich nejzásadnější vlastnosti.

Pro prvňáčky

Vůbec nejlehčím batohem vhodným již od 1. třídy je AIRY. Jak již název napovídá, jedná se skutečně o "peříčko" mezi batohy, vzdušný ruksak bez výplně vnějších stěn, ovšem s propracovanými ergonomickými zády, systémem AIRFLOW ERGO a podpůrnými body, díky kterým může být batoh velmi lehký, přesto pohodlný a "zdravý" na nošení. Samozřejmostí je dále množství reflexních prvků, které zajišťují bezpečnost a viditelnost dítěte i za horších světelných podmínek, nové jednoduché zapínání MAGNETIC CLICK, díky kterému se batoh snadno otevírá jemným stisknutím svou bodů přezky a zavírá ještě snadněji pomocí magnetu. Tento batoh je vhodný pro prvňáčky drobnější, nejlépe sedne na výšku 110 - 135 cm.

baagl airy

Doménami aktovky SHELLY je jednoduchost a nízká váha. Tento skořepinový školní batoh bezpečné ochrání jeho obsah a přitom váží jen 1 kg, což je mezi aktovkami opravdu krásné číslo. Opět zde vidíme chytrou odlehčenou konstrukci s důmyslným systémem podpůrných bodů, které spolu s ergonomickým zádovým systémem AIR ERGO ANATOMIC SYSTEM zajišťují, že aktovka krásně padne na záda, podporuje zdravý růst dítěte a dostatečné proudění vzduchu. Uvnitř aktovky najdeme dvě komory pro lepší organizaci a malý organizér na drobnosti, zvnějšku pak vidíme reflexní bezpečnostní prvky a nenápadnou kapsu na pití.

baagl shelly

Školní aktovky ZIPPY nabízí komfort a bezpečí pevné aktovky a lehkost správně zvoleného dyzajnu s mnoha vychytávkami. Samozřejmostí jsou ergonomická záda, která ve spojení se systémem nastavitelných ramenních popruhů zaručují tu nejmenší možnou zátěž pro dětskou páteř. Děti rychle rostou, proto jistě uvítáte u tohoto modelu posuvný čtyřbodový zádový systém, pomocí kterého spolu s posuvnými popruhy přizpůsobíte aktovku aktuální výšce a postavě vašeho školáčka. Aktovka tak může nějaký čas růst spolu s dítěte a vždy mu bude skvěle sedět. Aktovky mají také vyšší stabilitu oproti batohům - samy tedy dobře stojí u lavice a u tohoto modelu se mi velmi líbí vyklápěcí systém otevírání, díky kterému se školák snadno dostane ke svým pomůckám přímo z lavice, aniž by tašku složitě otáčel. Dalšími plusy jsou chytře řešené kapsy, reflexní prvky a nízká hmotnost.

baagl zippy

Klasický formát aktovky ERGO nabízí vše, co byste od aktovky očekávali, a ještě něco navíc. Také tato aktovka má speciální posuvný systém a nastavitelné popruhy, kterými přizpůsobíte záda aktovky výšce dítěte a zároveň s ním může chvíli růst. Samozřejmě jsou záda opět ergonomická a lehká konstrukce podporující správně držení těla. Aktovka je uzavřena na jedinečnou německou bezpečností přezku Fidlock, která umožňuje majiteli tašky snadné otevírání, ale zároveň bezpečné uzamčení proti případným vetřelcům. Aktovka přichází opět s řadou vychytávek, např. chytrým rozložením kapes pro rychlou orientaci, rozdělením komor či uzavíratelnými bočními kapsami. Nechybí reflexní prvky.

baagl ergo

 

 Od třeťáků po studenty

Nejširší modelová řada batohů CORE je zároveň tou nejlehčí. Přestože jde o batoh pro větší děti, vejdete se u něj do krásných 900 g, přesto hravě pojme až 7 kg nákladu včetně notebooku, pro který je připravena zvláštní kapsa. Už skoro není třeba dodávat, že záda jsou ergonomická, popruhy plně nastavitelné a reflexní prvky sedí na svých místech. Batoh disponuje třemi samostatně uzavíratelnými komorami, vnitřním organizérem a již zmíněnou kapsou na až 15 palcový notebook. Řada je plná zajímavých motivů od českých designérů a lze je doplnit dalšími doplňky ve stejných motivech.

baagl core

Také školní batoh SKATE váží pouhých 900 g, ale krom učebnic a drobných nezbytností každého školáka či studenta unese i skate! Tento batoh je v mnohém velmi podobný výše zmíněnému CORE - ergo záda, tři samostatné kapsy a další vychytávky. Jde o vůbec nejoblíbenější model batohu Baagl, a to nejen v ČR, ale i na zahraničních trzích. Také přináší velmi atraktivní motivy.

baagl skate

A na závěr zde máme nejnovější a největší model studentského batohu COOLMATE, který se opět pyšní mnoha zajímavými prvky. Najdete v něm velkou polstrovanou kapsu na až 17 palcový notebook, integrovaný organizér pro bezpečné uchovávání drobností, polstrovanou kapsu na brýle, kapsu na klíče se samonavíjecí klíčenkou, držák na blikačku či izolovanou termokapsu, která udrží vaši svačinu déle čerstvou. Za mne skutečně nepostradatelný pomocník každého pilného studenta!

baagl coolmate

Všechny batohy podléhají přísnému testování a jsou certifikovány. Kromě školy oceníte jejich kvalitní zpracování i o prázdninách - jsou skvělým parťákem na výlety a aspoň v nich nenajdete shnilou svačinu až po dvou měsících. :) Nová kolekce roku 2024 navíc přináší u batohů další zlepšení v podobě kvalitních japonských zipů IKK.

V naší nabídce nemáme stabilně všechny motivy, ale rádi vám je objednáme, neváhejte se u nás informovat ohledně nabídky modelů a dostupnosti.

Všechny typy batohů a aktovek si můžete naživo prohlédnout a vyzkoušet v naší kamenné prodejně ve Fulneku na náměstí Komenského 74. Neváhejte a domluvte si s námi schůzku, nebo se zkrátka zastavte. Rádi vám pomůžeme vybrat ten pravý batoh pro vaši ratolest.

KVALITNÍ LAHVE NA PITÍ

Kromě aktovek a batohů, které jsou hlavní doménou značky Baagl, u nás naleznete i kvalitní tritanové lahve na pití, které neobsahuji BPA. Lahve nabízíme ve třech objemech 350 ml, 500 ml a 700 ml a jsou jistě nedílnou součástí výbavy každého školáka. Stejně jako u batohu se u lahví setkáte se širokou škálou motivů. 

DALŠÍ ŠKOLNÍ POTŘEBY

Baagl nezapomíná ani na další důležité předměty. Přináší také peněženky, a to jak klasické, tak na krk či malinké přívěsky na drobné mince. Velmi hezky zpracovaná a taktéž u starších žáků a studentů preferovaná jsou pouzdra etue. Nepřehlédněte ani sáčky na přezůvky či tělocvik se silným provázkem, díky kterému je i tento typ "batůžku" pohodlný na nošení na ramenech.

Bude-li zájem, rádi pro vás nabídku rozšíříme i o další modely a pomůcky. Samozřejmostí je možnost objednávky dalších motivů od značky Baagl.

Foto a grafika: PRESCO GROUP