Balíčky odesíláme pravidelně, a to minimálně 3x týdně. | MÁME NOVOU PRODEJNU! Navštivte nás ve Fulneku na náměstí.

POUKAZY: Darujte možnost volby

Milí zákazníci, konečně jsme se po letech rozhoupali a připravili pro Vás tolik žádané dárkové poukazy! V nabídce máme poukazy tištěné i elektronické, a to ve dvou provedeních a čtyřech částkách (250 Kč, 500 Kč, 1000 Kč a 2000 Kč). Tištěné poukazy zasíláme na adresu nebo výdejní místo za cenu podle platného ceníku dopravy, poukazy elektronické zasíláme na e-mail a jejich výhodou je nulové poštovné a možnost objednání i na poslední chvíli. 

3

Nevíte si rady z výběrem dárku? Chcete udělat radost, ale nechat výběr na obdarovaném? Darujte poukaz na nákup v našem virtuálním obchůdku.

Tištěné poukazy

Tištěný poukaz lze objednat samostatně nebo s dalším zbožím. Cena dopravného se řídí všeobecně platným ceníkem. Na tištěný poukaz vám vypíšeme kód a datum platnosti. Můžeme doplnit také jméno obdarovaného - pokud máte zájem i o vyplnění jména, napište nám je do poznámky k nákupu. Pokud chcete údaje vypsat sami, vložíme k poukazu jen lísteček.

Elektronické poukazy

Elektronický poukaz lze objednat momentálně pouze e-mailem nebo telefonicky. Bude zaslán na e-mail po přijetí platby (převodem nebo kartou). Pro vyřízení objednávky po vás budeme potřebovat pouze e-mailový a telefonický kontakt a jméno. Poukaz je zasílám prázdný ve formátu PDF e-mailem. Kód a datum platnosti je obsahem e-mailové zprávy. Tisk a doplnění údajů je již na zákazníkovi.

Podmínky použití poukazu

  • Poukaz není vázán na jméno, pouze na uvedený kód, který zadáte v košíku u objednávky.
  • Poukaz uplatníte v e-shopu www.hrackyvzdelavacky.cz do uvedeného data (6 měsíců od koupě) a vztahuje se na hodnotu zboží bez dopravného.
  • V rámci jednoho nákupu je možné využít pouze jeden poukaz.
  • Je-li hodnota zakoupeného zboží nižší než nominální hodnota uvedená na poukazu, rozdílná hodnota se nevrací. Pokud nákup hodnotu poukazu převýší, rozdíl doplatíte formou platby dle vašeho výběru.
  • Poukaz není možné měnit za peníze.

Formát poukazu - 2 typy, preferenci lze zadat při objednání

  1. bílý C6/C5 (1/3 A4); rozměry 229 × 114 mm
  2. A5 s vánočním rámečkem